Salată de rucola sălbatică cu crutoane de usturoi, Parmezan ras și lămâie

Salată de rucola sălbatică cu crutoane de usturoi, Parmezan ras și lămâie
Salata de rucola sălbatică cu crutoane de usturoi, Parmezan ras și lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 231 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ciabatta, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată De Rucola Sălbatică Cu Crutoane De Usturoi, Parmezan Ras Și L, Salată De Rucola Cu Parmezan Ras, Lămâie Și Ulei De Măsline, și Salată de rucola și parmezan ras cu vinetă de lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. frecați crusta de pâine cu cățel de usturoi. Rupeți pâinea în bucăți de 1 inch și puneți-o într-un castron mare; aruncați cu 1/4 cană ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Ulei De MăslineUlei De Măsline
PâinePâine
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Presărați ușor pâinea cu sare; aranjați într-un singur strat pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți până devin aurii și crocante în jurul marginilor, aproximativ 10 minute. Mișto. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Lăsați să stea la temperatura camerei.
5
Așezați rucola într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Stropiți cu 3 linguri de ulei de măsline și 2 linguri de suc de lămâie, adăugând mai mult suc de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
7
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
8
Adăugați 2/3 de crutoane și jumătate de parmezan și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
CrutoaneCrutoane
9
Transferați în vasul de servire; împrăștiați crutoanele rămase și parmezanul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
CrutoaneCrutoane
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1
Rucola sălbatică este de culoare verde închis, cu frunze țepoase. Are o aromă mai intensă decât cea a rucolei obișnuite. Veți găsi rucola sălbatică la piețele fermierilor și la unele supermarketuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RucolaRucola
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista