Salată de rucola sălbatică cu crutoane de usturoi, Parmezan ras și lămâie
Salata de rucola sălbatică cu crutoane de usturoi, Parmezan ras și lămâie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 231 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ciabatta, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată De Rucola Sălbatică Cu Crutoane De Usturoi, Parmezan Ras Și L, Salată De Rucola Cu Parmezan Ras, Lămâie Și Ulei De Măsline, și Salată de rucola și parmezan ras cu vinetă de lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. frecați crusta de pâine cu cățel de usturoi. Rupeți pâinea în bucăți de 1 inch și puneți-o într-un castron mare; aruncați cu 1/4 cană ulei de măsline.
Presărați ușor pâinea cu sare; aranjați într-un singur strat pe foaia de copt cu margini.
Coaceți până devin aurii și crocante în jurul marginilor, aproximativ 10 minute. Mișto. Faceți înainte: se poate face cu 4 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Așezați rucola într-un castron mare.
Stropiți cu 3 linguri de ulei de măsline și 2 linguri de suc de lămâie, adăugând mai mult suc de lămâie, dacă doriți.
Se presară sare și piper.
Adăugați 2/3 de crutoane și jumătate de parmezan și aruncați.
Transferați în vasul de servire; împrăștiați crutoanele rămase și parmezanul și serviți.
Rucola sălbatică este de culoare verde închis, cu frunze țepoase. Are o aromă mai intensă decât cea a rucolei obișnuite. Veți găsi rucola sălbatică la piețele fermierilor și la unele supermarketuri.