Salata de rucola, fenicul și parmezan este o fără gluten rețetă cu 4 porții. O porție conține 132 calorii, 8g de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați rucola, ceapa, bulbul de fenicul și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați Milanez de porc cu salată de rucola, fenicul și parmezan, Salată de fenicul-rucola, și Salată De Rucola-Fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați frunzele, tulpinile și stratul exterior dur din fenicul. Înjumătățiți becul pe lungime și tăiați-l în felii subțiri de hârtie cu o mandolină sau alt feliator manual.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Mandolină
2
Bateți împreună bulionul, sucul de lămâie, uleiul, zahărul și sarea și piperul după gust într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Bulion
Zahăr
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Adăugați fenicul, rucola și ceapa, apoi aruncați împreună. Radeți subțire suficient parmezan cu un cojitor de legume pentru a măsura 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Parmezan
Rucola
Fenicul
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
4
Serviți salata presărată cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
5
Fiecare servind aproximativ 79 de calorii și 4 grame de grăsime.