Salată de rucola cu parmezan ras
Salata de rucola cu parmezan rase este o gustare primală și fără gluten . O porție conține 195 de calorii , 5 g de proteine și 16 g de grăsimi . Pentru 92 de cenți per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 4 persoane. 20 de persoane au considerat această rețetă aromată și sățioasă. Mergeți la magazin și cumpărați migdale, rucola, sare și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. Vă este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 66% , ceea ce este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Salata Portobello la grătar cu parmezan rase , Salata de rucola și pere cu nuci prăjite și Salata de rucola cu brânză de capră .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, combinați rucola, stafidele și migdalele.
Stropiți cu ulei și zeamă de lămâie.
Presărați cu sare și piper; amestecați pentru a acoperi. Împărțiți în patru farfurii; acoperiți cu brânză.