Salata de rucola și Bresaola ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primară și FODMAP are 211 calorii, 6g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de rucola pentru copii, prosciutto, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Persimoni înveliți cu Bresaola cu rucola, Bresaola cu rucola, fenicul și brânză Manchego, și Salată De Cartofi De Mentă, Coajă Și Bresaola.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade. Într-un castron mic, aruncați bucățile de pâine cu 1 lingură de ulei; condimentează cu sare și piper. Aruncați pentru a acoperi; întins într-un singur strat pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ 3/4 De Kilogram)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Coaceți, aruncând o dată, până când este ușor crocant, aproximativ 7 minute.