Salată de roșii de castraveți și ceapă verde
Salata de roșii de castraveți și ceapă verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul hor d ' oeuvre. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan servește 8 și costă 26 de cenți pe porție. O porție conține 20 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. 43 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați roșii, piper, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 41%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată De Roșii, Ceapă Și Castraveți, Salată de roșii, ceapă și castraveți, și Salată De Sparanghel, Ceapă Verde, Castraveți Și Ierburi.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați roșiile, castravetele și ceapa. Într-un castron mic, combinați zahărul, sarea și piperul.
Se toarnă peste legume și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și dați la frigider timp de 4 ore sau peste noapte.
Se servește cu o lingură cu fante.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Bouchard Aine & Fils Heritage du Conseiller plătește d ' Oc Chardonnay cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Bouchard Aine & Fils Heritage du Conseiller Pays d ' Oc Chardonnay]()
Bouchard Aine & Fils Heritage du Conseiller Pays d ' Oc Chardonnay
De culoare paie strălucitoare. Aromele sunt generoase și seducătoare cu note de nectarină și salcâm. Elegant, rotund și bine echilibrat, cu arome de fructe exotice și un final lung. Ar trebui să fie un însoțitor elegant pentru salate mixte, carne la grătar, pește și crustacee.