Salata de quinoa și fasole neagră este o rețetă fără gluten, fără lactate, lacto-ovo-vegetariană și vegană, cu 8 porții. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 267 de calorii . Pentru 1,31 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Această rețetă este apreciată de 5 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, suc de lime, piper portocaliu și pudră de chili. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 86% , ceea ce este spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Salata de quinoa cu germeni de fasole mung , Brioșe cu quinoa fără ouă, banane, migdale și muffins - Cum se prepară muffins cu quinoa și Salata de fasole neagră .
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, aduceți supa și apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3 Căței De Usturoi, 2 Zdrobiți, 1 Păstrat întreg
Echipamente pe care le vei folosi
4 Calamari întregi Curățați (aproximativ 450 G)
2
Adăugați quinoa. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 12-16 minute sau până când lichidul este absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
3
Luați de pe foc; afânați cu o furculiță.
4
Într-o tigaie mare antiaderentă, unsă cu spray de gătit, gătiți ardeiul portocaliu, ceapa și usturoiul timp de 2 minute. Adăugați fasolea și porumbul; gătiți încă 2-3 minute sau până când ceapa este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete Multicereale Fierte
Piper Portocaliu
Reteta Pizzocheri (vezi Reteta De Baza)
Toppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Cartofi Medii, Ceroși, De 1,25 Kg, Curățați De Coajă și Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
5
Luați de pe foc; lăsați să se răcească timp de 5 minute. Adăugați roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roșii Medii
6
Într-un bol mic, amestecați uleiul, sucul de lime, oțetul, sarea, piperul și pudra de chili.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Avocado Hass Ușor Piure
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(poate înlocui Fontina Sau Montasio)
Ulei De Arahide, Ulei De Semințe De Struguri Sau Alt Ulei Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Usturoi, 2 Zdrobite, 1 Păstrat întreg
7
Se toarnă peste amestecul de roșii; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roșii Medii
8
Puneți quinoa pe un platou de servire. Adăugați deasupra amestecul de roșii, avocado și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
1 Ardei Arbol Uscat
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite