Salată De Pui Vietnameză

Salata de pui vietnameză este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 minute. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână sos de pește asiatic, zahăr, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salată De Pui Vietnameză, Salată De Pui Vietnameză, și Salată De Pui Vietnameză (Goi Ga) pentru rețete similare.