Salată de pui la grătar și zmeură-spanac

Salată de pui la grătar și zmeură-spanac
Salata de pui la grătar și zmeură-spanac este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 533 calorii. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați spanac rupt, ceapă, zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de spanac de pui la cuptor cu vinetă de zmeură, Salată De Pui Cu Zmeură La Grătar, și Salată De Pui Cu Zmeură La Grătar-Chipotle.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați împreună răspândirea fructelor, oțetul și uleiul; rezervați 1/3 cană pentru glazură. Puneți amestecul rămas deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Periați cu grijă grătarul cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Puneți puiul pe grătar la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Periați puiul cu glazură rezervată. Acoperiți grătarul; gatiti 5 minute. Întoarceți puiul; periați cu glazură. Acoperiți grătarul; gătiți cu 3 până la 7 minute mai mult, perindând ocazional cu glazură, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170 buc.f).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Între timp, pe 4 farfurii individuale, aranjați spanacul, zmeura, ceapa și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De CaloriiCu 50 De Calorii
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
6
Tăiați fiecare piept de pui la grătar în felii; așezați deasupra salatelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate Dintr-o Cutie De PorumbJumătate Dintr-o Cutie De Porumb
7
Stropiți cu amestecul rămas de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Tartina De Fructe De Zmeura2 Linguri Tartina De Fructe De Zmeura
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate45
Revista