Salată de pui la grătar și zmeură-spanac

Salata de pui la grătar și zmeură-spanac este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 533 calorii. Pentru $3.99 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați spanac rupt, ceapă, zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de spanac de pui la cuptor cu vinetă de zmeură, Salată De Pui Cu Zmeură La Grătar, și Salată De Pui Cu Zmeură La Grătar-Chipotle.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mic, amestecați împreună răspândirea fructelor, oțetul și uleiul; rezervați 1/3 cană pentru glazură. Puneți amestecul rămas deoparte.
Periați cu grijă grătarul cu ulei.
Puneți puiul pe grătar la foc mediu.
Periați puiul cu glazură rezervată. Acoperiți grătarul; gatiti 5 minute. Întoarceți puiul; periați cu glazură. Acoperiți grătarul; gătiți cu 3 până la 7 minute mai mult, perindând ocazional cu glazură, până când sucul de pui este limpede când se taie centrul celei mai groase părți (170 buc.f).
Între timp, pe 4 farfurii individuale, aranjați spanacul, zmeura, ceapa și migdalele.
Tăiați fiecare piept de pui la grătar în felii; așezați deasupra salatelor.
Stropiți cu amestecul rămas de fructe.