Salată De Pui La Grătar Și Romaine Caesar
Reteta de pui la gratar si salata romaine Caesar ar putea satisface pofta ta americana in aproximativ 30 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 58 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 30. Dacă aveți la îndemână ceapă, piept de pui, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pui Caesar cu Romaine la grătar, Salată Caesar De Pui Romaine La Grătar, și Salată Hearts of Romaine Caesar cu pui la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Periați salata uniform cu jumătate de ulei, apoi periați puiul cu uleiul rămas.
Pui la grătar 6 până la 8 min. pe fiecare parte sau până la terminare (165F).
Se transferă pe placa de tăiat; lăsați să stea 5 min.
Între timp, așezați salata, tăiați părțile în jos, pe grătarul grătarului. Grătar 3 până la 4 min. sau până când sunt marcate ușor la grătar pe ambele părți, rotind după 2 min.
Feliați puiul; așezați pe platou.
Adăugați salată și toate ingredientele rămase, cu excepția brânzei și a pansamentului.
Se presară cu brânză; stropiți cu pansament.