Salată De Porumb De Vară
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Salata de porumb de vară ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 181 calorii. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, piper cayenne, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Încercați Salată de rucola, porumb și piper: o salată ușoară la sfârșitul verii, Salată De Porumb De Vară, și Salată De Porumb De Vară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Scoateți porumbul și tăiați capetele de andive pe jumătate pe lungime.
Adăugați porumbul și Andiva pe o foaie de copt sau o tăietură, stropiți cu ulei de măsline și presărați sare și piper, după gust.
Adăugați porumbul și Andiva la grătar și gătiți până se carbonizează ușor pe toate părțile, aproximativ 3 minute pentru andivă și 5 minute pentru porumb.
Între timp, într-un castron mediu de servire, combinați toate ingredientele rămase.
Odată fierte, scoateți porumbul și Andiva de pe grătar. Feliați Andiva transversal în bucăți de 1/4 inch și adăugați-o în castron.
Tăiați sâmburii de pe știuleți și aruncați știuleții.
Adăugați sâmburii în castron și amestecați pentru a combina. Gustați pentru condimentare și reglați, dacă este necesar.
Serviți cald sau la temperatura camerei.