Salată De Porc Thailandeză
Salata de porc Thailandeză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.03 pe portie. O porție conține 187 calorii, 20g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de mentă, oțet de vin de orez, castraveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Larb de porc (salată thailandeză cu carne de porc, ierburi, Chili și praf de orez prăjit), Salată De Porc Thailandeză, și Salată De Porc Thailandeză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați carnea de porc într-un robot de bucătărie până când este tocată grosier.
Saut porc într-o tigaie mare acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare 8 până la 10 minute sau până când carnea se sfărâmă și nu mai este roz.
Combinați carnea de porc, coriandru și următoarele 7 ingrediente.
Se amestecă oțetul, sosul de soia și uleiul de măsline.
Stropiți peste slaw, aruncând la haină. Se acoperă cu amestec de porc; se servește cu felii de castraveți și, dacă se dorește, orez.
Notă: sosul de pește se găsește pe piețele asiatice și în supermarketurile mari.