Salată de pere și spanac cu vinetă parmezană
Salata de pere și spanac cu vinaigretă de parmezan este un fără gluten și primar garnitură. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 212 calorii, 2G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână fenicul cu bulb, oțet balsamic, spanac de pungă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce este destul de rău. Încercați Salată de pere și spanac cu vinetă parmezană, Salată de spanac și pere cu vinetă de rozmarin, și Salată de spanac și pere cu vinetă de zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați oțetul balsamic, sucul de lămâie și sarea. Se unge cățelul de usturoi în amestec și se lasă deoparte.
Spălați și uscați spanacul și frunzele de salată. Rupeți în bucăți de mușcătură și puneți-le într-un bol de servire.
Tăiați bulbul de fenicul în jumătate și feliați pe lungime cât mai subțire posibil.
Tăiați Pera în jumătate și miez. Felie subțire.
Turnați încet uleiul de măsline în amestecul balsamic-lămâie, amestecând constant până când uleiul este complet încorporat.
Adăugați parmezan și mai multe măcinări de piper negru.
Stropiți cantitatea dorită de vinaigretă peste verdeață și aruncați ușor pentru a acoperi.
Adăugați perele și feniculul cu pansament suplimentar și aruncați din nou pentru a încorpora.
Folosiți un cojitor de legume pentru a adăuga bucle subțiri de parmezan pentru garnitură, dacă doriți.