Salată de pepene galben cu sos de mure verbena cu lămâie și fistic

Salată de pepene galben cu sos de mure verbena cu lămâie și fistic
Salata de pepene galben cu sos de mure verbena cu lămâie și fistic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 224 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru $2.88 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână mure, zahăr granulat, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Plăcintă De Mure Cu Frișcă De Verbenă Cu Lămâie, Jeleuri de fructe de pasiune și mure cu cremă de verbenă cu lămâie, și Briose Cu Ulei De Măsline Verbenan Cu Lămâie... Cu Sirop De Verbenă Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Puneți cupa de mure la o parte ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
2
Adăugați restul într-un blender cu zahărul și sucul de lămâie. Procesați până la neted. Reglați ușor consistența cu apă, dacă este necesar. Apăsați pulpa printr-o strecurătoare cu ochiuri fine într-o cratiță mică. Aruncați solidele. Reglați din nou consistența, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați verbena de lămâie în sosul de mure și încălziți ușor fără a fierbe aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Lăsați sosul să se răcească complet, apoi îndepărtați frunzele de verbena de lămâie. Împărțiți sosul între 4 boluri de servire.Înjumătățiți pepenele transversal și îndepărtați semințele. Scoateți carnea folosind un baller de pepene galben în bile uniforme. Aranjați pepenele deasupra sosului în fiecare bol, deasupra cu mure rezervate și fistic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Pepene GalbenPepene Galben
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista