Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Salata de Paste ni sucrooise ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 555 calorii, 28G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare, oțet de vin, penne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Încercați Salată De Paste Ni Cu Adaos De Suc De Lămâie, Salată De Paste Nicoise De Pui, și Salată De Paste Ni Cu Somon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți o oală mare cu apă sărată pentru a fierbe la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pastele și gătiți până aproape fragede, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
3
Adăugați fasole verde în oală și continuați să fierbeți până când fasolea și pastele sunt ambele fragede, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Fasole
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scurgeți, rezervând 1/4 cană de apă de gătit. Rulați pastele și fasolea sub apă rece și scurgeți din nou. Pune deoparte pastele și fasolea verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde
Fasole
Paste
Apă
5
Într-un castron mare, amestecați împreună ulei, oțet și sare. Se amestecă tonul, roșiile, măslinele, pătrunjelul și caperele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Pătrunjel
Oțet
Capere
Măsline
Sare
Ton
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
6
Adăugați pastele și fasolea verde în castron. Se amestecă, adăugând apă de gătit rezervată pentru a se umezi după cum este necesar și se servește.