Salată De Paste Cu Somon Afumat

Salată De Paste Cu Somon Afumat
Salata de Paste cu somon afumat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 263 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. 122 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de penne rigati, piper, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată De Paste Cu Somon Afumat, Salată de Paste cu somon afumat cu sparanghel, și Salată de Paste cu somon afumat cu sparanghel.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele: aduceti la fiert o oala mare cu apa sarata (folositi o lingura de sare pentru fiecare 2 litri de apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pastele. Gatiti neacoperit, la fierbere pana la al dente, sau fraged, dar inca putin ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Scurgeți și clătiți sub apă rece. (Dacă faceți pastele din timp, amestecați puțin ulei de măsline pentru a împiedica pastele să se lipească una de cealaltă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Rețineți că, dacă utilizați diferite tipuri de paste, poate doriți să le gătiți separat, deoarece diferite tipuri de paste gătesc la rate diferite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Se amestecă restul ingredientelor, ajustând cantitățile de maioneză, suc de lămâie, sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
6
Se servește răcit sau la temperatura camerei.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Revista