Salată de orz-somon cu vinetă de rucola

Salată de orz-somon cu vinetă de rucola
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Salata de orz-somon cu vinetă de rucola ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 319 calorii, 19g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,0 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de orz de gătit rapid, apă, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi orzul de gătit rapid, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu alune, orz și cacao ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată de somon și rucola cu vinetă Dijon, Salată crocantă de somon și rucola cu vinetă de morcov-ghimbir, și Salată de nucă de rucola de somon tocată cu vinetă de wasabi cu miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați orzul; acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 15 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
3
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute. Puneți orzul într-un castron. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Presărați pește cu 1/8 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Așezați peștele într-o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu; gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți peștele din tigaie; se răcește complet. Aruncați pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Tăiați peștele în bucăți de 1 inch; adăugați la orz în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Așezați sarea rămasă, rucola și următoarele 4 ingrediente (rucola prin usturoi zdrobit) într-un blender și procesați până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale blenderului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Se toarnă vinetă de rucola peste orz și pește; adăugați brânză. Aruncați ușor pentru a combina. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Ceapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și TocateCeapă Verde, Părțile Albe și Verzi Separate și Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista