Salată de orz-somon cu vinetă de rucola
Nevoie de un cursul principal pescatarian? Salata de orz-somon cu vinetă de rucola ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 319 calorii, 19g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,0 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de orz de gătit rapid, apă, brânză feta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi orzul de gătit rapid, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți cu alune, orz și cacao ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Salată de somon și rucola cu vinetă Dijon, Salată crocantă de somon și rucola cu vinetă de morcov-ghimbir, și Salată de nucă de rucola de somon tocată cu vinetă de wasabi cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa la fiert într-o cratiță mare.
Adăugați orzul; acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 15 minute sau până se înmoaie.
Se ia de pe foc; se lasă să stea 5 minute. Puneți orzul într-un castron. Se răcește complet.
Presărați pește cu 1/8 linguriță de sare.
Așezați peștele într-o tigaie mică antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu; gătiți 6 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Scoateți peștele din tigaie; se răcește complet. Aruncați pielea.
Tăiați peștele în bucăți de 1 inch; adăugați la orz în castron.
Așezați sarea rămasă, rucola și următoarele 4 ingrediente (rucola prin usturoi zdrobit) într-un blender și procesați până se omogenizează, răzuind părțile laterale ale blenderului.
Se toarnă vinetă de rucola peste orz și pește; adăugați brânză. Aruncați ușor pentru a combina. Acoperiți și răciți.