Salată De Orez Tarhon
Salata de orez tarhon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 196 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, oțet distilat, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 29%. Rețete similare includ Piept de rață portocaliu-tarhon cu salată verde și orez sparanghel-migdale, Tarhon! Sos de salată cu miere Dijon și tarhon, și Salată De Ouă De Tarhon.
Instrucțiuni
Pregătiți orezul instant conform instrucțiunilor pachetului.
Așezați ouăle într-o cratiță cu suficientă apă rece pentru a acoperi. Aduceți apa la fierbere și scoateți-o imediat de pe foc. Acoperiți și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 10 până la 12 minute.
Se scoate din apă, se răcește, se curăță și se toacă.
Într-un castron, amestecați orezul fiert, tarhonul, ceapa verde, arpagicul, uleiul de măsline și oțetul. Se condimentează cu sare și piper. Acoperiți și răciți cel puțin 1 oră la frigider. Aruncați cu ouăle tocate pentru a servi.