Salată De Orez Cu Lămâie-Pătrunjel
Salata de orez cu lămâie-pătrunjel este o fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 324 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, pene de lămâie, frunze de pătrunjel cu frunze bine plate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Kebab de pui Lemony cu salată de roșii-pătrunjel, Cod La Cuptor Cu Pătrunjel De Lămâie, și Salată De Linte Cu Lămâie Și Orez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată.
Adăugați orezul și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 14 minute.
Într-un castron mare, aruncați orezul cu uleiul de măsline și sucul de lămâie. Se amestecă pătrunjelul, ardeiul prăjit, măslinele, caperele și coaja de lămâie și se condimentează cu sare și piper.
Se servește cald sau la temperatura camerei cu pene de lămâie.