Salată de morcovi și arahide Gujarati

Salată de morcovi și arahide Gujarati
Salata de morcovi și arahide Gujarati ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 141 calorii, 6g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Un amestec de zahăr, coriandru, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 77%. Încercați Morcov Sambharo / cum se face salata caldă de morcovi Gujarati, morcov sambharo , cum se face salata de morcovi gujarati, și Arahide afumat cotlet de porc cu unt de arahide BBQ sos și morcov și salată de ceapă murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu de servire, aruncați împreună morcovii și arahidele. Într-un castron separat, amestecați împreună sucul de lămâie, sarea, zahărul, piperul de chile și cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Suc De LămâieSuc De Lămâie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
MorcovMorcov
ArahideArahide
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se toarnă peste morcovi și se amestecă ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
3
Serviți imediat.

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista