Salată de linte și năut

Salată de linte și năut
Salata de linte și năut ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 284 calorii, 12g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 96 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, căței de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Salată mediteraneană de năut și linte, Salată de cuscus, linte și naut # SundaySupper, și Salată de linte cu lămâie și năut cu ridiche și ierburi.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mare; adăugați 1 lingură de ulei de măsline în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ceapa în tigaie; sotati pana se inmoaie, aproximativ 8 minute. Reduceți căldura la mediu; adăugați usturoi. Gatiti pana cand ceapa se caramelizeaza, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați frunze de brustă Elvețiană; gatiti pana se ofilesc si se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
4
Puneți 6 căni de apă într-o tigaie; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați linte în tigaie. Reduceți căldura și fierbeți; gatiti pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați 2 lingurițe de sare; lăsați să stea 5 minute pentru a absorbi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Scurgeți lintea; se răcește pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Combinați năutul, lintea, amestecul de ceapă și ceapă, melasa de rodie, sucul de lămâie, 2 linguri de ulei de măsline și 1/8 linguriță fiecare de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Melasă De RodieMelasă De Rodie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
LinteLinte
Chard ElvețianChard Elvețian
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista