Salată De Lime-Cartofi
Salata de Lime-cartofi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 8 porții cu 157 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de maioneză, zahăr, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 38%. Încercați Salată Cremoasă De Cartofi De Tei, Salată De Cartofi Dulci Cilantro Lime, și Salată De Cartofi Dulci Bacon Lime pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați cartoful pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu. Se acoperă cartoful cu spray de gătit; se presară sare.
Coaceți la 450 timp de 40 de minute sau până se înmoaie.
Lăsați să se răcească 15 minute.
Se amestecă iaurtul și următoarele 8 Ingrediente; rezervați jumătate din pansament.
Combinați cartoful și ceapa într-un castron mare; adăugați pansamentul rămas, aruncând ușor pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 2 ore. Aruncați cu pansament rezervat chiar înainte de servire.