Salată de iarnă cu scoici de dafin Sotate

Salata de iarnă cu scoici de dafin Sotate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 133 calorii, 8g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de ulei de măsline, coajă de portocală, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici sotate cu pătrunjel și usturoi, Scoici Arse Cu Castraveti Sarati, și Saut Verdeturi Timpurii De Iarna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți sucul de portocale și 1 1/2 linguri de oțet într-un castron mediu pentru a amesteca.
Bateți în 1/4 cană de ulei. Se condimentează cu sare și piper.
Tăiați coaja și miezul din portocale; tăiați între membrane pentru a elibera segmente.
Bateți 1 lingură de ulei, coajă de portocală, coajă de tei, suc de lămâie, piper și 2 lingurițe de oțet în castron pentru marinată. (Pansamentul, portocalele și marinada pot fi făcute cu 4 ore înainte; rece. Aduceți pansamentul înapoi la temperatura camerei.)
Se amestecă scoicile în marinată.
Lăsați să stea 10 minute.
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mare.
Adăugați scoici cu marinada și saut până când sunt fierte, aproximativ 2 minute. Condimentați scoicile după gust cu sare.
Aruncați segmente portocalii, verdeață mixtă și roșii într-un castron mare, cu suficient pansament pentru a acoperi. Împărțiți salata între farfurii.
Așezați scoici deasupra salatelor.