Salată de homar cu Papaya și ceapă Maui

Salată de homar cu Papaya și ceapă Maui
Salata de homar cu ceapă Papayan și Maui este o fără lactate și pescatarian rețetă cu 6 porții. Această garnitură are 207 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $3.33 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de orez, zahăr brun, cozi de homar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Salată de castraveți cu Avocado de roșii și ceapă Maui, Salată de sparanghel, cartofi și Papaya cu sos de ceapă verde, și Dip De Ceapă Maui Caramelizată.

Instrucțiuni

1
Tăiați coaja cozilor de homar pe lungime pe partea inferioară, folosind foarfece de bucătărie. Desfaceți segmentele de coadă deschise; îndepărtați carnea, rezervând cozile pentru a le folosi pentru garnitură. Feliați carnea în medalioane de 1/2 inch. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Saut ceapa în ulei de canola fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 10 până la 15 minute sau până se înmoaie. Se amestecă zahărul brun, oțetul de orez și sucul de portocale. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se toarnă ulei vegetal la o adâncime de 2 inci într-un cuptor olandez; se încălzește la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
4
Spaghete prăjite, câteva fire la un moment dat, timp de 10 secunde sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
5
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Aranjați medalioane de homar, ceapă, papaya, salată și spaghete prăjite; stropiți cu sos miso de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru DecorFrunze De Mentă Proaspătă, Feliate Subțiri, Pentru Decor
Cheddar Ascuțit, Tăiat CubulețeCheddar Ascuțit, Tăiat Cubulețe
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
MisoMiso
7
Garnisiți, dacă doriți.
8
* Ceapa Maui este din Insula Hawaiană cu același nume. Orice ceapă dulce și blândă poate fi înlocuită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista