Salata Gazpacho cu fasole Cannellini și Fetan este o fără gluten garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de brânză feta, cățel de usturoi, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste de mărar-dovlecei cu fasole Cannellini, inimi de palmier și Feta, Salată De Fasole Cu Somon Și Cannellini, și Salată de creveți cu Năsturel, fasole Cannellini și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti pansamentul, combinați primele 8 Ingrediente, amestecând bine cu un tel.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
Pentru a pregăti salata, combinați salata verde și ingredientele rămase într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați amestecul de pansament, aruncând ușor pentru a combina.