Salată de friptură de usturoi cu năut și anghinare
Salata de friptură de usturoi cu năut și anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $13.88 pe portie, această rețetă acoperă 61% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 841 calorii. Mergeți la magazin și ridicați coaja de portocală, ulei de măsline, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este perfect pentru ziua valentin. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare sunt Salată Orzo cu anghinare, roșii, năut, feta și sos de busuioc cu lămâie, Friptură De Flanc Cu Salată Mediteraneană Usturoi, și Spaghetti Squash cu usturoi și năut.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună 1 linguriță. fiecare sare și piper, sosul de soia și 6 linguri. suc de portocale într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Portocale
Sos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
2
Faceți felii adânci de 1/2 până la 3/4 in. despărțiți bobul într-o parte a fripturii de flanc, asigurându-vă că nu tăiați până la capăt și lăsând un 1/4 in. margine netăiată în jurul fripturii. Umpleți felii uniform cu usturoi. Aranjați jumătate din feliile de portocală într-un 9-x 13-in. coaceți vasul și puneți friptura, usturoiul în sus, deasupra. Aranjați feliile de portocale rămase peste carne și turnați marinată de soia peste ele. Acoperiți vasul și răciți friptura cel puțin 3 și până la 24 de ore; lăsați să stea la temperatura camerei în ultimele 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale
Friptură De Flanc
Marinada
Usturoi
Boabe
Friptură
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Încălziți un grătar la mare (450 până la 550). Anghinare de frigărui pe două 10-in. frigarui metalice, perie cu 2 linguri. ulei și presărați cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Anghinare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
Frigarui
Fulgi De Legume
4
Grătar de gătit cu ulei cu un tampon de prosoape de hârtie uleiate, folosind clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Clește
5
Așezați friptura pe grătar, cu usturoiul în sus (aruncați portocalele); grătar, acoperit, întorcându-se cu grijă o dată (niște usturoi vor cădea), 6 până la 8 minute în total pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocaliu
Usturoi
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
6
Transferați friptura pe o scândură, cortați liber cu folie și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
7
Între timp, anghinare la grătar, întorcându-se o dată, până se rumenesc ușor, aproximativ 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
8
Se transferă pe o farfurie și se scoate din frigarui.
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
9
Bateți împreună restul de 1/2 linguriță. fiecare sare și piper, 1/4 cană suc de portocale și 1/2 cană ulei, coaja de portocală și oțet într-un castron mic. Tăiați subțire friptura în diagonală peste Bob.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Suc De Portocale
Coaja De Portocala
Oțet
Boabe
Friptură
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
10
Aruncați verdeața pentru copii, rucola, nautul, ceapa verde și parmezanul într-un castron mare cu aproximativ jumătate din pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Verde Mixt Pentru Copii
Năut
Parmezan
Rucola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Transferați salata într-un platou sau farfurii, acoperiți cu friptură și anghinare și stropiți cu pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Friptură
12
* Silverskin este țesutul conjunctiv subțire și strălucitor din exteriorul cărnii care devine strâns atunci când gătește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
13
Scoateți-l cu un cuțit ascuțit sau cereți unui măcelar să o facă.
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Podgoria Goldschmidt Alexander Valley Chelsea Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.