Insula salata de muschiulet de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1271 calorii, 129g de proteine, și 54g de grăsime pe porție. Pentru $6.59 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, ulei de măsline, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Avocado Cu Nucă De Cocos ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Filet De Porc De Insulă (Salată Opțională), Filet De Porc De Insulă, și Filet De Porc Cu Salată De Pepene Galben.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă împreună sare, piper, chimen, praf de chili și scorțișoară, apoi se acoperă carnea de porc cu frecare de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Condimente Uscate Freca
Scorțișoară
Piper
Chimen
Carne De Porc
Sare
3
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci rezistentă la cuptor, la foc moderat, până când abia începe să fumeze, apoi carnea de porc brună, întorcându-se, aproximativ 4 minute în total. Lăsați carnea de porc în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Se amestecă împreună zahărul brun, usturoiul și Tabasco și se tapetează deasupra fiecărui filet. Prăjiți în mijlocul cuptorului până când termometrul introdus în diagonală în centrul fiecărui filet înregistrează 60°, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Sos Fierbinte
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
2
Lăsați carnea de porc să stea în tigaie la temperatura camerei 10 minute. (Temperatura va crește la aproximativ 68° în picioare.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Bateți împreună sucuri, muștar, pudră de curry, sare și piper, apoi adăugați ulei într-un jet, amestecând până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Curry
Muștar
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
Tăiați coaja, inclusiv miezul alb, din portocale cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați portocalele transversal în felii groase de 1/4 inch. Aruncați spanacul, varza, ardeiul gras și stafidele într-un castron mare cu aproximativ 1/4 cană de vinaigretă. Înjumătățiți, gropiți și curățați avocado, apoi tăiați în diagonală în felii groase de 1/4 inch.
Tăiați carnea de porc la un unghi de 45 de grade în felii groase de 1/2 inch. Aliniați un platou mare cu salată îmbrăcată și aranjați felii de porc, portocale și avocado în rânduri deasupra.
Filetul de porc funcționează foarte bine cu Malbec, Pinot Noir și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Ai putea încerca Zuccardi Aluvional Altamira Malbec. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 90 de dolari pe sticlă.