Salată de filet de porc și nectarine la grătar
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Salata de filet de porc și nectarinele la grătar ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 363 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână sirop de arțar, filet de porc, tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc la grătar cu nectarine, Cotlet de porc la grătar cu nectarine, și Cotlet De Porc Balsamic Cu Nectarine La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare.
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic. Împărțiți amestecul în jumătate.
Combinați jumătate din amestecul balsamic cu 1 lingură de sirop de arțar. Rezervați 2 linguri amestec de sirop de arțar.
Periați amestecul de sirop de arțar rămas uniform peste carnea de porc; presărați carnea de porc cu sare și piper.
Așezați carnea de porc pe un grătar acoperit cu spray de gătit; grătiți 16 minute sau până la gradul dorit de coacere, întorcându-vă ocazional și perindând cu amestec rezervat de sirop de arțar.
Scoateți carnea de porc de pe grătar și lăsați să stea cu 10 minute înainte de feliere.
Înveliți părțile tăiate ale nectarinelor cu spray de gătit; periați cu restul de 1 lingură de sirop de arțar.
Așezați, tăiați părțile în jos, pe grătar; grătar 5 minute sau până când este bine marcat și fraged.
Scoateți din grătar; feliați în pene de 1/2 inch.
Combinați jumătatea rămasă din amestecul balsamic, verdeața și ceapa într-un castron mare, aruncând pentru a acoperi. Împărțiți amestecul în 4 farfurii; se acoperă cu carne de porc și nectarine.