Salată de fenicul-rucola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de fenicul-rucola. O porție conține 94 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 4 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 67%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Salată De Rucola-Fenicul, Salată De Rucola, Fenicul Și Caise, și Salată de rucola, Satsuma și fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați rucola și fenicul într-un bol de salată.
Bateți uleiul, sucul, oțetul, șalota, coaja, sarea și piperul într-un alt bol.
Se toarnă peste fenicul și rucola; aruncați pentru a acoperi.