Salată de fasole galbenă de ceară și ridiche cu Canelini
Salata de fasole galbenă de ceară și ridiche cu Canelini ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 239 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegană servește 10 și costă 60 de cenți pe porție. Un amestec de frunze de busuioc, ceapă, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, Salată verde de ridiche și fasole, și Salată De Fasole Cu Ridiche Și Garbanzo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, acoperiți fasolea cannellini scursă cu 2 centimetri de apă.
Adăugați ceapa galbenă, morcovul și țelina și dați la fiert. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, până când canelinele sunt fragede, aproximativ 1 oră și 15 minute.
Scurgeți canelinele și aruncați ceapa, morcovul și țelina.
Între timp, aduceți la fierbere o cratiță mare cu apă sărată. Umpleți un castron mare cu apă cu gheață.
Adăugați fasolea de ceară în cratiță și gătiți până se înmoaie, 3 minute.
Scurgeți fasolea și răciți-le rapid în apa cu gheață.
Într-un castron mic, combinați uleiul de măsline cu oțetul și sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper negru.
Într-un castron mare, aruncați fasolea cannellini cu fasolea de ceară, ridichi, ceapă roșie și busuioc.
Adăugați vinaigreta și aruncați pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper negru și servește imediat.