Salată De Dovlecei De Butternut Prăjită Cu Vinetă De Mandarină-Rozmarin

Salata de dovlecei de Butternut prăjită cu mandarină - vinetă de rozmarin este o fără gluten, primar și vegan farfurie. O porție conține 281 calorii, 4G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de dovlecei de butternut, mandarine, spanac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Această rețetă de la Foodnetwork are 5 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este excelent. Încercați Salată caldă de dovlecei de Butternut cu vinetă de mandarină-rozmarin, Salată de dovlecei și slănină de Butternut cu vinetă de arțar-rozmarin, și Salată Prăjită De Dovlecei De Butternut + Vinetă De Șalot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Aruncați dovlecelul cu 2 linguri de ulei de măsline pe o foaie de copt și întindeți-l într-un strat uniform. Condimentează cu 2 lingurițe de rozmarin și sare și piper. Prăjiți, amestecând o dată la jumătatea drumului, până când dovlecelul este doar fraged și auriu, aproximativ 20 de minute.
Se scoate din cuptor și se răcește până se încălzește, aproximativ 15 minute.
În timp ce dovleceii se prăjesc, cojiți 3 mandarine și feliați-le transversal în runde groase de 1/2 inci, îndepărtând orice semințe. Suciți mandarina rămasă și bateți sucul împreună cu restul de 2 linguri de ulei de măsline și restul de 1 linguriță de rozmarin. Condimentează pansamentul cu sare și piper.
Combinați dovleceii calzi, spanacul, feliile de mandarină și afinele cu pansamentul și aruncați ușor pentru a acoperi. Împărțiți între plăcile de salată.