Salată de curmale și țelină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de curmale și țelină. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 150 de calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână curmale medjool, parmezan, kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Supă De Linte, Bile De Curmale, Salată De Țelină, Țelină rasă, rădăcină de țelină și salată de ridiche, și Salată de țelină și rădăcină de țelină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, tăiați curmalele din gropi pe lungime în benzi late de 1/4 inch; aruncați gropile.
Într-un castron, amestecați ușor țelina cu sare după gust (amestecul trebuie să aibă un gust ușor sărat).
Țelină movilă în mod egal pe farfurii de salată. Împrăștiați curmale, separând bucăți, peste țelină; se acoperă în mod egal cu felii de parmezan.
Stropiți aproximativ 2 lingurițe de oțet peste fiecare salată.