Salată de creveți, Chorizo și porumb
Salata de creveți, Chorizo și porumb este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 338 calorii, 27G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.66 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați cârnați chorizo, creveți, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tigaie de creveți, Chorizo și porumb, Paste de dovlecei cu creveți, Chorizo și șofran de porumb, și Paste de dovlecei cu creveți, Chorizo și șofran de porumb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare.
Adăugați 1/4 cană de busuioc tocat, 12 jumătăți de roșii roșii și 12 jumătăți de roșii galbene; aruncați ușor amestecul de creveți pentru a combina.
Încălziți o tigaie mare la foc mare.
Adăugați ulei de măsline în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați amestecul de creveți în tigaie și gătiți timp de 4 minute sau până când creveții devin roz, amestecând frecvent.
Așezați aproximativ 1 1/2 cană amestec de creveți în fiecare din cele 4 boluri puțin adânci și presărați fiecare porție cu 1/2 linguriță coajă de lămâie rasă, 1 1/2 linguriță suc de lămâie, 6 jumătăți de roșii și 1 lingură busuioc tocat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.