Salată de creveți și orez cu pansament Cilantro-lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de creveți și orez cu pansament de coriandru-lămâie. Pentru $ 4.49 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 364 calorii, 38g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, creveți, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma orezul, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Creveți de lămâie cu usturoi și ierburi cu orez de lime Cilantro, Salată de creveți de Quinoa cu pansament de lime de coriandru, și Salată de ouă și pita prăjită cu sos de lămâie Cilantro.
Instrucțiuni
1
Aduceți apa la fiert într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Adăugați punga de orez; gatiti 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Adăugați creveți; reveniți la fierbere. Gatiti 5 minute sau pana cand crevetii sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4
Scurgeți punga de orez și creveți; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Scurgere.
6
Combinați poblano și următoarele 5 ingrediente (prin ardei roșu) într-un castron mare. Deschideți punga de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați orez și creveți în amestecul poblano; aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
8
Stropiți cu ulei și aruncați ușor pentru a acoperi.
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ziobaffan organic Pinot Grigio cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.