Salată de ciuperci Portobello
Salata de ciuperci Portobello este o rețetă primară și fără gluten, cu 4 porții. Acest aperitiv are 120 de calorii , 2 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Pentru 1,38 USD per porție , această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork necesită câteva parmiginao-reggiano, capace de ciuperci portobello, ulei de măsline și coajă de lămâie. 6 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Cu un scor de 56% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Salata de ciuperci Portobello , Salata de ciuperci Portobello și Salata de ciuperci Portobello la grătar .
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Aranjați ciupercile și țelina pe un platou și împrăștiați frunzele de pătrunjel. Stoarceți sucul de lămâie uniform peste platou apoi stropiți generos salata cu ulei de măsline extravirgin, aproximativ 3 linguri. Asezonați salata cu sare și mult piper negru și amestecați cu vârful degetelor pentru a o combina. Folosind un curățător de legume, rade brânza și împrăștiați câteva pumni de Parmigiano-Reggiano peste salată.