Salată de castraveți și mentă

Salată de castraveți și mentă
Salata de castraveți și mentă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă face 6 porții cu 149 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de oțet de vin, stafide, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Salată de castraveți și mentă, Salată de castraveți și pepene galben cu mentă, și Salată de fructe de castravete-mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați castravetele, țelina, fasolea garbanzo, morcovii, stafidele și menta într-un castron mare și aruncați cu uleiul de măsline și oțetul de vin roșu pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista