Salată de cartofi dulci, mere și spanac
Salata de cartofi dulci, mere și spanac este o fără gluten, primar și vegan garnitură. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 135 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați lb. cartofi dulci, pere, pansament clasic catalina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Fidea de cartofi dulci și salată de spanac de mere cu vinetă de migdale Dijon, Salată De Spanac Cu Cartofi Dulci Cu Slănină, și Salată de cartofi dulci prăjiți cu spanac și struguri.
Instrucțiuni
Se încălzește pansamentul în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați cartofi și ceapă; gatiti 10 min. sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Adăugați fructe; gatiti 3 min., amestecând frecvent.
Aruncați cu spanac într-un castron mare.