Salata de cartofi Dilly necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 407 calorii, 10g de proteine, și 28G de grăsime per portie. Pentru 84 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 8. Mergeți la magazin și ridicați semințe de țelină, smântână, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată De Cartofi Dilly, Salată De Cartofi Dilly, și Salată De Cartofi Dilly Bean pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă. Acoperiți și aduceți la fierbere. Reduceți căldura; gatiti timp de 20-30 de minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Se scurge și se răcește.
3
Puneți cartofii într-un castron mare; adăugați ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Într-un castron mic, combinați ingredientele rămase.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
5
Se toarnă peste cartofi și se aruncă pentru a acoperi. Acoperiți și refrigerați câteva ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză