Salata de cartofi Dilled cu Feta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 208 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, piper, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salată De Cartofi Dilled Cu Feta, Salată De Cartofi Dilled, și Salată De Cartofi Dilled pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți cartofii și apa pentru a acoperi la fierbere. Gatiti 25-30 de minute sau doar pana cand se inmoaie; se scurge și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Tăiați cartofii în sferturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
3
Bateți împreună oțet, ulei, mărar, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crengute De Marar Proaspat Culese
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
4
Se toarnă peste cartofi calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
5
Se amestecă ardeiul gras tocat, castravetele și ceapa verde; adăugați brânză și aruncați pentru a combina. Acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.