Salata de cartofi cu oțet Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 282 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 336 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați inimi de anghinare, ardei prăjiți, cartofi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Salată de fructe de pădure cu oțet Balsamic și miere, Salată De Cartofi Cu Ulei Și Oțet, și Salată de cartofi cu ulei și oțet.
Instrucțiuni
1
Puneți cartofii într-o cratiță cu suficientă apă pentru a acoperi. Se aduce la fierbere, apoi se gătește timp de 5 până la 10 minute, până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgeți și transferați într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ceapa, ardeii roșii, măslinele și anghinarea în castron cu cartofii. Într-un castron separat, amestecați oțetul balsamic, uleiul de măsline, oregano, busuiocul, pudra de muștar și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet Balsamic
Pudră De Muștar
Ardei Roșu
Anghinare
Ulei De Măsline
Cartofi
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Pătrunjel
Măsline
Busuioc
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
4
Se toarnă peste legume și se amestecă pentru a acoperi. Se răcește cel puțin 4 ore sau peste noapte înainte de servire.