Salată de carne de porc și roșii

Salată de carne de porc și roșii
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Salata de muschi de porc și roșii ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,4 USD pe porție. O porție conține 407 calorii, 30g de proteine, și 29G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, roșii, piper măcinat grosier și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 60%. Încercați Filet de porc prăjit delicios cu ciuperci și salată de roșii, Filet de porc la grătar cu salată picantă de roșii Chile-nucă de cocos, și Filet de porc cu compot de roșii-piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați pielea argintie de pe filet, lăsând un strat subțire de grăsime.
2
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
3
Frecați piperul și sarea peste carnea de porc. Gatiti carnea de porc in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 5 minute pe toate partile sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Transferați carnea de porc într - o tigaie de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți la 400 timp de 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
Lăsați să stea 10 până la 12 minute sau până când termometrul înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
7
Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/4 inch. Împărțiți verdeața în 4 farfurii; aranjați feliile de roșii și carnea de porc peste verdeață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
VerziiVerzii
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Serviți imediat cu vinetă caldă de slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
9
Garnisiți, dacă doriți.

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Belasco de Baquedano Swinto Old Vine Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Belasco de Baquedano Swinto vechi de viță de vie Malbec
Belasco de Baquedano Swinto vechi de viță de vie Malbec
O culoare strălucitoare de granat profund. Complex, întunecat fructat și pământesc pe nas, cu un palat delicios de fructe roșii coapte și gemuri accentuate cu note picante, prăjite. Generos aromat, dens și nefiltrat, SWINTO realizează un echilibru remarcabil între caracterul robust al semnăturii Malbec și eleganța mătăsoasă. Acest vin este fabricat din viță de vie Malbec veche de 114 ani.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista