Salată de carne de crab, mere și Mango pe chipsuri de mere de chimen

Salata de carne de crab, mere și Mango pe chipsurile de mere de chimen este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $3.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 14g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 308 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână șalotă, mango copt ferm, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Chipsuri De Mere De Chimen De Casă, Gătiți cartea: salată de carne de crab, porumb și chimen în sulițe de andive, și Salată de Quinoa, vinete prăjite și mere cu vinetă de chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pur și simplu mere, șalotă și usturoi cu oțet și sare într-un blender, răzuind părțile de mai multe ori, până când sunt foarte netede. Cu motorul pornit, adăugați ulei într-un flux lent, apoi amestecați până se emulsionează și foarte neted, aproximativ 30 de secunde.
Amestecați ușor crabul, mango, mărul, coriandrul și 6 linguri de pansament, apoi condimentați cu sare.
Chiar înainte de servire, puneți 1 cip de mere pe fiecare dintre cele 6 farfurii și acoperiți fiecare cip cu aproximativ 3 linguri de salată de crab.
Strat cu un alt cip și încă 3 linguri de salată de crab, apoi acoperiți fiecare stivă cu încă 1 cip.
Stropiți farfuriile cu o parte din pansamentul rămas și serviți imediat.
Pansamentul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.