Salată de caracatiță și cartofi
Salata de caracatiță și cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,15 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, întreagă 30 și pescatariană are 180 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați tentacule de caracatiță, usturoi, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Scoici și caracatițe la grătar, salată de cartofi și sos de spanac, Salată De Caracatiță, și Salată De Caracatiță (Tako Su).
Instrucțiuni
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Adăugați cartofii și gătiți până se înmoaie, dar nu se destramă.
Se scurge și se lasă să se răcească timp de 10 minute, apoi se curăță și se taie cartofii în felii groase de 1/2 inch.
Într-un rondeau fierbinte încălziți 1/4 cană ulei de măsline, adăugați caracatiță, fulgi de ardei roșu și usturoi. Gatiti la foc mare aproximativ 40 de minute sau pana cand caracatita este frageda si si-a eliberat sucurile. Condimentează caracatița cu sare și piper. Se lasă să se răcească și apoi se taie în bucăți de 1/2 inch.
Îndepărtați feliile de caracatiță atractiv în centrul unui platou și aranjați feliile calde de cartof în jurul marginii.
Se presară cu scallions și pătrunjel.
Se amestecă împreună uleiul de măsline, sucul de lămâie, usturoiul, ceapa roșie, sarea și piperul.
Gustați și reglați condimentul, apoi turnați pansamentul peste caracatiță și cartofi încă calzi. Se acoperă cu o bucată de folie și se lasă deoparte într-un loc răcoros pentru a se marina câteva ore înainte de servire.