Salată de brânză de capră cu crustă de Pecan cu vinetă de rodie

Salata de brânză de capră cu crustă de Pecan cu vinaigretă de rodie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 133 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți mămăligă, nuci pecan, brânză de capră și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 87%. Încercați Salată de brânză de capră cu crustă de Pecan cu vinetă de rodie, Salată de brânză de capră cu rodie cu vinaigretă de rodie de casă / cină progresivă și cadou, și Salată verde cu vinaigretă de rodie și garnitură de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Înveliți cuburi de mămăligă cu spray de gătit.
Adăugați la tigaie și gătiți 5 minute. Întoarceți crutoanele; gatiti 5 minute mai mult sau pana devin aurii.
Formați brânza de capră într-un patty; se acoperă cu nuci pecan tocate.
Combinați sucul, uleiul și muștarul într-un castron mic; se amestecă bine cu un tel.
Aranjați spanacul și morcovul pe o farfurie. Se acoperă cu cuburi de mămăligă, brânză de capră cu crustă de pecan și pansament.