Salata italiană de armăsar este o fără gluten și primar rețetă cu 10 porții. O porție conține 405 calorii, 15g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $ 1.96 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră. Un amestec de frunze de pătrunjel, benzi radicchio, bucăți salată romaine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până Salam Ai putea urma acest curs principal cu Salam De Desert Cu Ciocolată ca desert. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 38%. Încercați Armăsar Italian Sub, Salată Italiană, și Salată Italiană Mare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pe o tăietură mică, așezați o bucată de folie de plastic, lungă de aproximativ 2 metri. Stivați brânza provolone în centru într-o zonă de aproximativ 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Provolone
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2
Așezați sopresetta deasupra provolonei urmată de straturi de salam, frunze de busuioc, prosciutto și mozzarella. Wrap bine în folie de plastic, loc în frigider, o oră 1/2, cu o placă grea pe partea de sus pentru a apăsa amestec împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Prosciutto
Provolone
Varză Proaspătă Mărunțită
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Într-un castron mare de salată, aruncați împreună salatele, pepperoncini, peppadew și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
Peppadew Pepper
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Într-un castron mic combinați oțet balsamic, oregano, patrunjel, cimbru, usturoi, sare și piper. Amestecati încet în ulei pentru a încorpora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
5
Scoateți brânză și carne stiva din frigider și felie - l în 2 1/2-inch benzi care sunt 1/4-inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Adăugați pansament în salată și aruncați. Decorați partea de sus cu felii de carne și brânză presate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă) cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (jumătate de sticlă)
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de aciditatea vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante. Perechi bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.