Salată de anghinare și rucola cu parmezan

Salata de anghinare și rucola cu parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 205 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $2.06 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână rucola, muștar dijon, oțet de vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce este destul de bun. Încercați Salată De Anghinare Și Rucola Cu Parmezan, Brioche Crusted fish cu piure de anghinare din Ierusalim și murături de anghinare din Ierusalim, și Prânz De Piață: Salată De Anghinare Din Ierusalim pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți sucul de portocale, oțetul și muștarul într-un castron mic pentru a amesteca. Treceți treptat în ulei. Condimentează vinaigreta după gust cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Combinați topinamburul, rucola și parmezanul într-un castron mare.
Stropiți cu vinetă și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți între 6 farfurii și serviți.
Deoarece anghinarea din Ierusalim se decolorează rapid, curățați-le și feliați-le chiar înainte de servire.