Salata de andive ofilite durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 43 de cenți pe porție, primești un aperitiv care servește 6. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 113 calorii, 4 g de proteine și 6 g de grăsime per porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați fâșii de slănină, sare, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu un scor de 19%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare includ andive ofilite, salată verde de andive cu portocale, curmale și migdale și pentru supă de pui, andive și rădăcină cu pesto de pătrunjel andive.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie, gătiți baconul până devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Scoateți pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Adăugați ulei la picurare; căliți usturoiul și ceapa până se înmoaie. Se amestecă oțet, tarhon, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
4
Într-un castron mare, aruncați andivele, cubulețele de pâine și baconul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
Andive
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Turnați dressingul cald peste salată și serviți imediat.
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Eighteen Miles Chardonnay cu o evaluare de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Optsprezece Miles Chardonnay
Vinicultorul Jessica Boone s-a uitat la cool Coasta Sonoma pentru acest Chardonnay luminos și complex. Fructele ușoare cu sâmbure, lămâia Meyer și mineralitatea atrăgătoare la nas se mențin pe un palat cremos echilibrat de aciditate vibrantă. Notele de vanilie și stejar dulce sporesc complexitatea vinului. Pentru vinurile din Eighteen Miles, Jessica Boone (de la Passalacqua Winery) atrage struguri din nouă denumiri distincte, toate pe o rază de optsprezece mile în jurul Healdsburg, CA. Vă rugăm să încercați și Eighteen Miles Cab, Zin, Pinot Noir și Petite Sirah.