Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de andive-Nasturel cu nuci confiate. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 8 și costă 89 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 211 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de nucă, sare kosher, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Salată de pere, rucola și andive cu nuci confiate, Salată De Năsturel De Andive, și Salată De Năsturel Și Andive pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Prăjiți nucile timp de aproximativ 8 minute, sau până se rumenesc ușor. Frecați ușor orice bucăți mari de piele și transferați nucile într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați apa și aruncați pentru a umezi nucile, apoi adăugați zahărul brun și un vârf mare de sare și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Întindeți nucile pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
5
Coaceți aproximativ 10 minute, amestecând de câteva ori, până când nucile sunt rumenite și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
7
Într-un castron mic, bateți oțetul cu 1/2 linguriță fiecare de sare și piper. Se amestecă uleiul de măsline și uleiul de nucă. Într-un castron mare, combinați andivele și năsturelul. Chiar înainte de servire, aruncați salata cu pansamentul și împrăștiați nucile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Nuc
Nu Dintr-o Grădină Locală
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat