Salată de andive și Escarole cu vinetă de muștar-portocală

Salata de andive și Escarole cu vinaigretă de muștar-portocaliu ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 82 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Dacă aveți la îndemână andive belgiene, muștar dijon, oțet de vin roșu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Încercați Salată de andive și cicoare cu vinetă de muștar granulat, Salată de andive și Nasturel cu vinaigretă din semințe de muștar, și Salată De Andive Cu O Vinaigretă Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Radeți 1 linguriță coajă din 1 portocală și rezervați.
Tăiați coaja, inclusiv miezul alb, din portocale cu un cuțit ascuțit.
Tăiați segmentele libere de membrane într-un castron. Strângeți 1 lingură de suc din membrane într-un castron mare și bateți împreună cu coaja rezervată, oțet, ulei, muștar, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper până la emulsionare.
Adăugați segmente escarole, andive și portocalii în vinetă și aruncați ușor.
* Escarola poate fi spălată și uscată cu 1 zi înainte și răcită, stratificată între prosoape de hârtie într-o pungă sigilabilă. * Segmentele portocalii pot fi tăiate, iar vinaigreta poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită separat.
Bateți vinaigreta înainte de utilizare.