Salata cu cinci straturi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 116 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 97 cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, iaurt, amestec de salată de varză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Salată Tex Mex Cu 7 Straturi, Salată De Straturi, și Salată Cu Șapte Straturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic cu microunde, puneți mazărea și apa. Acoperiți cu folie de plastic cu microunde, pliabilă înapoi cu o margine de 1/4 inch pentru a ventila aburul. Cuptor cu microunde la maxim 4 până la 6 minute, amestecând după 2 minute, până se înmoaie; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Mazăre
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Cuptor Cu Microunde
Bol
2
Lăsați să stea până se răcește.
3
Între timp, într-un castron mic, amestecați iaurtul, maioneza, oțetul, zahărul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneză
Oțet
Iaurt
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
În 1 bol de sticlă de 1/2 sau 2 litri, amestecați stratul de salată de varză, morcovi, roșii și mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele Vegetariene De Pui
Tomate
Morcov
Mazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Întindeți amestecul de maioneză deasupra. La frigider 15 minute. Aruncați ușor înainte de servire.