Salată crocantă de somon și rucola cu vinetă de morcov-ghimbir

Salata crocantă de somon și rucola cu vinaigretă de morcov-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 349 calorii, 35g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ardei gras, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 32 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Somon crocant cu vinetă de morcov-ghimbir, Salată crocantă de rucola acoperită cu brânză de capră cu vinetă de rodie, și Salată de somon și rucola cu vinetă Dijon.
Instrucțiuni
Combinați morcovul, sucul de portocale, 1 lingură de ceapă, 1 lingură de ulei de măsline, 2 lingurițe de oțet de orez, miere, ghimbir și 1/4 linguriță de sare într-un mini robot de bucătărie; procesați 1 minut sau până când se combină bine.
Așezați rucola, roșiile și ardeiul gras într-un castron mare.
Adăugați restul de 1 lingură de ceapă, 1 1/2 linguriță de ulei de măsline, restul de 2 lingurițe de oțet și ulei de susan; aruncați bine.
Se presară cu 1/4 linguriță sare; aruncă bine.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Presărați peștele cu restul de 1/4 linguriță sare și piper negru.
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați pește în tigaie, cu pielea în jos; gatiti 6 minute sau pana cand pielea este rumenita si crocanta. Întoarceți peștele; gatiti 2 minute sau pana la gradul dorit de coacere. Aranjați 1 1/2 căni de salată pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 file și 2 linguri de vinaigretă.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin]()
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau