Salată crocantă de somon și rucola cu vinetă de morcov-ghimbir

Salată crocantă de somon și rucola cu vinetă de morcov-ghimbir
Salata crocantă de somon și rucola cu vinaigretă de morcov-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 349 calorii, 35g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.88 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, ardei gras, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 32 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Somon crocant cu vinetă de morcov-ghimbir, Salată crocantă de rucola acoperită cu brânză de capră cu vinetă de rodie, și Salată de somon și rucola cu vinetă Dijon.

Instrucțiuni

1
Combinați morcovul, sucul de portocale, 1 lingură de ceapă, 1 lingură de ulei de măsline, 2 lingurițe de oțet de orez, miere, ghimbir și 1/4 linguriță de sare într-un mini robot de bucătărie; procesați 1 minut sau până când se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Oțet De OrezOțet De Orez
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MorcovMorcov
GhimbirGhimbir
MiereMiere
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Așezați rucola, roșiile și ardeiul gras într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
TomateTomate
RucolaRucola
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați restul de 1 lingură de ceapă, 1 1/2 linguriță de ulei de măsline, restul de 2 lingurițe de oțet și ulei de susan; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
CeapăCeapă
4
Se presară cu 1/4 linguriță sare; aruncă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Presărați peștele cu restul de 1/4 linguriță sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PeștePește
7
Adăugați restul de 1 1/2 lingurițe de ulei de măsline în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați pește în tigaie, cu pielea în jos; gatiti 6 minute sau pana cand pielea este rumenita si crocanta. Întoarceți peștele; gatiti 2 minute sau pana la gradul dorit de coacere. Aranjați 1 1/2 căni de salată pe fiecare din cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 file și 2 linguri de vinaigretă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
Chateau Ste. Michelle Indian Wells Chardonnay Vin
"Chardonnay-ul nostru Indian Wells oferă un caracter atrăgător de fructe tropicale tipic siturilor calde, cum ar fi panta Wahluke. Îmi plac aromele coapte de ananas și butterscotch ale acestui Chardonnay și textura bogată, cremoasă. Încercați-l cu scoici, scampi sau paste cu sosuri bogate."- Bob Bertheau
DificultateMediu
Gata În32 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista